سفارش تبلیغ
صبا ویژن
علل حمله اسراییل به کاروان آزادی در آب های بین المللی 
دهم خرداد 1389 به وقت فلسطین اشغالی ناوچه های اسراییلی با پشتیبانی چندین فروند هلی کوپتر و قایق های توپدار در آبهای بین المللی به ناوگان آزادی غزه حمله برده و 16 فعال حقوق بشر را کشته و 60 نفر دیگر را زخمی کردند.
حادثه ای که به قول روز ملیت چاپ ترکیه به رغم اینکه پیش بینی می شد، اسرائیل مانع حرکت این کاروان شود و اقدام به مداخله کند، اما هیچکس پیش بینی نمی کرد که اسرائیل با عملیات گسترده هوائی و دریائی موجب کشته یا مجروح شدن شمار زیادی از غیر نظامیان شود.به راستی چه عواملی سبب گردید که اسرائیل این چننین وحشیانه به کاروان آزادی حمله کند. اصلا انگیزه اش از این حمله چه بود و چه اهدافی را دنبال می کرد، پیامدهای این حمله برای موجودیت اسراییل چیست؟ آیا مکانیزم هایی برای جلوگیری از حمله اسرایل وجود نداشت؟ و.....
صرفنظر از اینکه جنگ و دهشت افکنی در طول بیش از 60 سال از تاسیس رژیم صهیونیستی همواره یکی از ابزارهای مهم حکمرانی دولتمردان این رژیم بوده است اما در مقطع کنونی اهمیت این عنصر در حیات سیاسی این رژیم بیش از پیش است.
ادامه مطلب...
نوشته شده توسط حقوق بشر در سه شنبه 89/3/25 و ساعت 6:13 عصر
نظرات دیگران()
نگاهی به چالشهای حقوق بشری اسراییل در آغاز قرن 21 
حکومیت رژیم‌صهیونیستی از سوی مجامع و نهادهای بین‌المللی
رژیم‌صهیونیستی بواسطة اقدامات تجاوزکارانة خود و رفتار مغایر موازین بین‌المللی حقوق بشر در طول دوران حیات خود همواره هدف انتقادات نهادهای بین‌المللی و گروههای داخلی و خارجی مدافع حقوق بشر قرار داشته است. به عنوان نمونه، شورای امنیت سازمان ملل از سال 1955 تاکنون به دلایل متعددی چون حملة نظامی به غزه، ممانعت از ورود آوارگان فلسطینی به اراضی اشغالی 1967، نقض کنوانسیون چهارم ژنو، کشتار مردم بی‌گناه لبنان، تداوم شهرک‌سازی در اراضی اشغالی فلسطین، سلب حقوق اولیة فلسطینیان، بی‌اعتنایی به مقررات بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل، تلاش برای تغییر بافت جمعیتی قدس و ربودن نمایندگان قانونی مردم فلسطین اقدام به صدور بیش از 80 مورد قطعنامه علیه رژیم‌صهیونیستی کرده که البته بسیاری از این قطعنامه‌ها به دلیل وتو آمریکا از روند اجرایی شدن بازمانده‌اند.
بی‌توجهی این رژیم به موازین حقوق بشر به حدی است که کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل پیش از انحلال، بررسی وضعیت حقوق بشر در اراضی اشغالی فلسطین را در دستور کار ثابت خود قرار داده بود و درست به همین دلیل یعنی تمرکز بیش از حد بر این رژیم، تحت فشار آمریکا به کار خود پایان داد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز که در تاریخ 15 مارس 2006 از سوی مجمع عمومی سازمان ملل و علی‌رغم مخالفت صریح آمریکا و اسراییل جایگزین کمیسیون حقوق‌بشر سازمان ملل شد، در طول کمتر از یک سال، 9 مورد قطعنامه را در محکومیت اقدامات تجاوزکارانة رژیم‌صهیونیستی به تصویب رساند. به موجب یکی از این قطعنامه‌ها، شورای حقوق بشر سازمان ملل مکلف است در هر یک از نشست‌های خود، پایبندی این رژیم به موازین حقوق بشر را به عنوان یکی از ارکان ثابت دستور کار خود مورد ارزیابی قرار دهد.
تقابل دمکراسی و حقوق بشر
اگرچه اکنون در میان منتقدینی که موجودیت این رژیم را در محدودة اراضی 1948 به رسمیت می‌شناسند، اشغالگری در قالب اقداماتی چون شهرک‌سازی ادامه مطلب...
نوشته شده توسط حقوق بشر در یکشنبه 89/3/9 و ساعت 6:56 عصر
نظرات دیگران()

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
خشونت پلیس انگلیس افراد زیادی را به کام مرگ میکشاند
نقض حقوق بشر در غرب
آلمان بهشت نقض حقوق بشر و آزادی های مذهبی
سارکوزی سمبل نژادپرستی فرانسه !
نامه ای از دانشجوی رشته حقوق به اوباما رئیس جمهور آمریکا
[عناوین آرشیوشده]
طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
بالا