سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آلمان بهشت نقض حقوق بشر و آزادی های مذهبی 

نقض حقوق بشر در کشورهای مدعی حقوق بشر یک بحران جدی است که مورد کم توجهی قرار گرفته است. آلمان بهشت نقض حقوق بشر در غرب است که اوج این مسایل، تبعیض های قومی، مذهبی و خشونت های سخت و نرم و رسانه ای فضا را در آن به شدت متشنج ساخته است. بحران در آلمان به آن جا رسیده که خودکشی در آلمان به سالانه 10 هزارنفر و روزنامه 15 نفر رسیده است. کمیسیون حقوقی و قضایی واحد بررسی های جنبش پس از اقدام دولت آلمان در اجبار به اخراج صباح الدین ترکیلبماز روحانی مسلمان از فرانکفورت به جرم اعتراض به اسراییل و اعلام همدردی با مردم لبنان اقدام به تهیه مواردی از نقض حقوق بشر در آلمان کرد. جا دارد تشکل های دانشجویی، فعالان سیاسی و حقوق بشر به موارد این چنیبنی توجه جدی کنند. این گزارش مبنی بر جمع آوری یک سری از موارد عینی مربوط به این مساله و نیز اشاره به گزارش های رسمی بین المللی ( که اکثرا مورد تایید و استناد خود مسوولان آلمانی هستند) در مورد وقوع فجایع انسانی در آلمان است. با توجه به اقدام صورت گرفته در مورد حجه الاسلام صباح الدین ترکیلماز به نظر می رسد اگر در همین نقطه اقدام جدی علیه این فجایع در آلمان صورت نگیرد. شاهد گسترش و تسری آن به سراسر اتحادیه اروپا خواهیم بود. 
1. نقض حقوق اقلیت های قومی و مذهبی 
1- تصویب قوانین تبعیض آمیز ضد حقوق اقلیت های مسلمان مانند قانون منع حجاب معلمان در مدارس و دانشگاه ها مصوب 2006 آن هم در شرایطی که اسلام سومین دین آلمان است و 4 میلیون نفر مسلمان در آلمان وجود دارد. در اقدام مشابهی 8 ایالت از 16 ایالت قوانین مشابهی را تصویب کرده اند، گذارندن قانون منع ثبت اسلام در هنگام تولد یا طلاق در 2008 و جلوگیری از تحصیل تعدادی از دختران آلمانی به خاطر حجاب نمونه دیگری از نقض آزادی های مذهبی است که حتی خلاف قانون اساسی و قوانین مدنی گذشته آلمان است. فشار تبعیض بر جامعه 4 میلیونی مسلمانان آلمان کار را به جایی رسانده که جامعه مسلمانان آلمان از مشکلات روحی و روانی ناشی از تبعیض رنج می برد.
2- اجبار اقلیت ها به پذیرش ارزش های غربی بر خلاف اعلامیه جهانی حقوق بشر و اقداماتی نظیر برنامه کمیسیون مهاجرت آلمان برای مجبور کردن مهاجران به امضای تعهدنامه برای پذیرش ارزش های غربی بر خلاف اعلامیه حقوق بشر و تهیه پرسشنامه ای صرفا ضد اسلامی برای از بین بردن دیدگاه های مذهبی مهاجران در سال 2005 در ایالت Baden-Württemberg بر خلاف اعلامیه جهانی و قوانین مربوط به حقوق بشر است.
3- برخورد تبعیض آمیز در حقوق بشر و فشار و اجبار صباح الدین ترکیلماز امام جماعت مسجد فاطمه الزهرای فرانکفورت به استعفا و ترک شهر به جرم اعتراض علیه تروریزم دولتی اسراییل و اعتراض به کشتار غیر نظامیان در غزه و به جرم تبلیغ دکترین مهدویت به عنوان یک امر بین دینی. 

4- وجود حمله های نژادپرستانه بر علیه اقلیت ها در آلمان که ترور مروه شربینی تنها یکی از آن ها بود. که در این موارد اقدامات لازم از سوی پلیس آلمان صورت نمی گیرد.(مانند عدم جلوگیری پلیس از ترور مروه شربینی و شلیک به همسر وی که قصد دفاع داشت). دولت و رسانه های آلمان در این مورد در سکوت کامل به سر بردند. 
5- عدم وجود فرصت های شغلی برابر برای مسلمانان و تبعیض منفی دولت علیه آنان. 
6- نقض اصول اسلامی در مدارس آلمان و اجبار اقلیت ها نظیر اقدام دادگاه شهر مونستر آلمان که با درخواست مسوولان مدارس آموزش عمومی مبنی بر اجباری کردن حضور دانش آموزان دختر مسلمان در کلاس های عمومی آموزش شنا موافقت کرد. نیز دادگاهی دیگر که به معلم مسلمان محجبه حتی اجازه استفاده از کلاه را نیز نداد.
7- تایید نگرانی مسلمانان از تبعیض نژادی درآلمان به وسیله گزارشگر سازمان ملل موگای. وی بعد از دیدار ده روزه از آلمان اعلام کرد: برلین برای مقابله با نژاد پرستی و تبعیض نژادی باید کارهای زیاد و اقدامات فوری انجام دهد. 
8- تبعیض در مقابل ادیان مختلف: مدارس دولتی معلومات حرفه ای را برای فرزندانشان ارایه نمی کنند و در آنها کلاس های مذهبی نظیر کلاس هایی که برای مسیحیان برگزار می شود نیز ارایه نمی شود. مسلمانان معقتد مخالف شرکت کردن دخترانشان در کلاس های مختلط شنا هستند. از آنجا که آموزش شنا منحصرا برای دختران در آلمان وجود ندارد هفت درصد از دختران مسلمان در هیچ کلاس شنایی شرکت نمی کنند. 
9- بر اساس گزارش موسسه جامعه باز بسیاری از مهاجران در آلمان زندگی سختی دارند، اما این موضوع به ویژه درباره زنان محجبه و مشکلات آنها در یافتن شغل مناسب به اوج می رسد. در برخی از ادارات دولتی آلمان استفاده از روسری و هر نشان مذهبی دیگر برای زنان ممنوع است و این قانون در بخش خصوصی نیز تسری یافته است. علاوه بر این مشکلاتی که در زمینه آموزش وجود دارد از قبیل برخورد معلمان با افراد محجبه و استفاده از غذای مدرسه نیز مشکل دیگری است که مسلمانان در آلمان با آن روبرو هستند. ریشه بسیاری از مشکلات موجود در قوانین مهاجرت آلمان است که به افراد مهاجر و حتی کودکان آنها که در آلمان به دنیا بیایند، گذرنامه آلمانی داده نمی شود و همین باعث شده که این افراد همیشه به صورت بخشی جدا از جامعه آلمان باقی بمانند از این رو درخواست برای اعطای هویت آلمانی به مهاجران در این کشور که عمده آنها را ترک تباران مسلمان تشکیل می دهند، همچنان به عنوان چالش مهم بین مهاجران و مقامات آلمان مطرح است. طبق پژوهش صورت گرفته توسط موسسه “اوپن سوسایتی ” وضع برای زن های محجبه در آلمان بدتر است و زنانی که با روسری هستند، در کار خود بیشترین صدمه را از بابت تبعیضات متحمل می شوند. در این مطالعه برخی از زنان مسلمان اظهار کرده اند: پوشیدن روسری مانع از شرکت آنها در همه زمینه های کاری یا گذراندن دوره های کار آموزی می شود. در این بین شاگردان مسلمان نیز از نژاد پرستی در مدارس و رفتار تبعیض آمیز معلمان رنج می برند. 
10- اشپیگل از تبعیض علیه مسلمانان مهاجر در آلمان خبر داد نرخ بیکاری مسلمانان ترکیه به ویژه در شهرهای برلین و هامبورگ، دو برابر میانگین ملی است، ? ???درصد ترکهای جویای کار با تبعیض مواجهند و با ? ???درصد آنها در محیط کار بدرفتاری می شود. شرایط زنان مسلمان محجبه در آلمان بسیار وخیم تر است و علاوه بر تبعیض، در معرض تحقیر و توهین در محل کار خود قرار دارند. طبق قانون آلمان، اشتغال زنان محجبه در ادارهها و مشاغل دولتی ممنوع است اما، به گفته زنان مسلمان این کشور، این قانون به بخش خصوصی نیز تسری یافته است . اشپیگل افزود: مسلمانان آلمان در زمینه تحصیل نیز با مشکلات فراوانی مواجهند، به گونه ای که معلمان آلمانی در چارچوب تصورات و کلیشه های رایج با دانش آموزانی با فرهنگ و مذهب دیگر، رفتاری توهین آمیز دارند. به اعتقاد کارشناسان علوم اجتماعی، جامعه آلمان می خواهد فاصله خودش را با مهاجران حفظ کند و حتی کودکانی را که از والدین مهاجر در آلمان متولد می شوند، شهروند آلمان تلقی نمی کند و رفتاری توهین آمیز با آنها در پیش می گیرد. 
11- ممانعت دولت آلمان از نماز دانش آموزان مسلمان در مدارس و اجبار به تجدید نظر در حکم دادگاهی که اجازه نماز به مسلمانان در مدارس را در سال 2009 صادر کرده بود. 
12- برخورد تبعیض آمیز دولت آلمان با دانشجویان مسلمان، دولت آلمان با دانشجویان مسلمانی که برای ادامه تحصیلات عالی در این کشور متقاضی اجازه اقامت می شوند، به عنوان مجرم بالقوه رفتار می کند. سوالهایی از قبیل “آیا عضو گروه تروریستی هستید؟”، “آیا ساختن بمب را می دانید؟”، “آیا با یکی از گروههای تروریست اسلامی ارتباط دارید؟” و “آیا تاکنون در عملیات بمب گذاری شرکت داشته اید؟”
 13- تبعیض علیه پیروان ادیان غیرمسیحی در آلمان بر اساس تحقیق انجام شده در آلمان به سفارش دولت این کشور، پیروان ادیان غیرمسیحی در آلمان با تبعیض های زیادی مواجه هستند. برتولدو بودو فلایگ مسوول گروه انجام دهنده این تحقیق در گفت وگو با خبرنگاران درباره نتایج تحقیق انجام شده افزود: برآورد نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان می دهد که این تبعیض نسبت به پیروان ادیان غیر مسیحی عمیقا در این کشور ریشه گرفته است. قوانین جدید موجب کاهش تبعیض نشده است. این محقق این تبعیض ها را در بین فرزندان مهاجران در کودکستان ها و دبستان ها نیز قابل مشاهده عنوان کرد. به گفته وی، به رغم آنکه دولت آلمان در سالهای اخیر قوانین شدیدتری  ضد تبعیض تصویب کرده، ولی خارجی ها همچنان در زندگی روزمره به ویژه در مدارس و محیط کار با این پدیده مواجه هستند. فلایگ گفت: تبعیض در خیلی از رستوران ها و فروشگاه های آلمان نیز عادی شده است. حدود ? ?/??میلیون مهاجر در آلمان زندگی می کنند که? /??میلیون نفر آنان را مسلمانان تشکیل می دهند. بسیاری از اوقات مهاجرین از دید آلمان ها مقصر وضعیت بد اقتصادی این کشور و گسترش بیکاری در آن تلقی می شوند. 
14- پذیرش فشارهای اقلیت های تمامیت خواه علیه مسلمین نظیر لغو کنفرانس اسلام شناسی در مونیخ با اعتراض و فشار یهودیان؛ کنفرانس “تجلی خداوند در اسلام” که قرار بود در دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان شهر مونیخ آلمان برگزار شود به بهانه انتقاد شورای مرکزی یهودیان برگزار نشد. 
15- عدم ممانعت از اقدامات نژاد پرستانه علیه مسلمان، خرابکاران به قبرستان مسلمانان در آلمان حمله کردند افراد خرابکار به قبرستانی متعلق به مسلمانان در شهر هامبورگ آلمان حمله کردند. دولت آلمان هیچ واکنشی به این مساله نشان نداد. 
16- برگزاری نشست کنگره ضد اسلام گرایی در لورکوزان آلمان برگزارکنندگان این کنگره هدف از برگزاری آن را مخالفت با ساخت یک مسجد و اعلام نگرانی از گسترش اسلام و اسلامی شدن آلمان عنوان کرده بودند. 
17- قانونی کردن جاسوسی منازل مسلمانان آلمانی دولت آلمان قصد دارد با تصویب قانون جدید به دفتر مشترک مبارزه با تروریسم این کشور اجازه دهد تا دوربین های مخفی و شنود در منازل مسلمانان این کشور نصب کند. بر اساس این قانون، دولت آلمان قصد جاسوسی علنی در منازل مسلمانان و هرشخصی را که با مسلمانان در ارتباط باشد، دارد و مسلمانان این کشور نیز حق هیچ اعتراضی را ندارند. ارایه این قانون پس از توافق “بریگیته تسیپریس” وزیر دادگستری آلمان با “ولفگانگ شویبله” وزیر کشور آلمان اتخاذ شده است. گفتنی است، این قانون پس از تصویب در پارلمان آلمان، امکان نصب تجهیزات مخفی، دستگاه شنود و دروبین را در داخل و خارج از منازل مسلمانان به نیروهای امنیتی و پلیس این کشور خواهد داد. 
18- آژانس حقوق اساسی سازمان ملل متحد و نتایج آخرین تحقیقات کمیته مبارزه با تبعیض نژادی این سازمان از افزایش نژادپرستی در اروپا خبر می دهد، به طوری که این مساله در آلمان بیشتر به چشم می خورد و تا ?? درصد افزایش یافته است. متاسفانه در کشوری چند فرهنگی همانند آلمان، نژادهای مختلفی از جمله مسلمانان و مهاجران آفریقایی با برخورد خصمانه نژادپرست هایی آلمانی مواجه می شوند. در مدارس، کودکان اقلیت ها معمولا گوشه گیر و منزوی هستند. نظام آموزشی آلمان نیز نسبت به مهاجران سخت گیر است و رفتار مناسبی با دانش آموزان اقلیت ها ندارد. این کمیته اعلام کرده است وضعیت نژادپرستی در برخی شهر های آلمان نظیر شهرهای هس و بادن ورتمبرگ آنقدر زیاد است که کودکان اقلیت ها به مدرسه نمی روند. علاوه بر انزوای اقلیت ها در آلمان، اعمال خشونت آمیز علیه آنها نیز افزایش یافته است. افراط گرایان راستگرا و گروهک های بیگانه ستیز حضور پر رنگی در جامعه دارند و دولت آلمان هیچ اقدام جدی برای مبارزه با آنها انجام نمی دهد و این گروه ها آزادانه به اعمال خشونت آمیز خود به خصوص علیه مسلمانان ادامه می دهند. در واقع نژادپرست های آلمانی بیشتر ضداسلام گراهای تندرو هستند. تحقیقیات کمیته مذکور نشان داده است که از سوی دیگر سیستم قضایی آلمان از مکانیزم های مناسبی برای مبارزه با نژاد پرستی برخوردار نیست و قاضی ها اختیارات کافی برای محکومیت نژادپرست ها ندارند. کمیته مبارزه تبعیض نژادی سازمان ملل متحد در پایان گزارش خود نسبت به بی برنامه بودن دولت آلمان برای مبارزه با تبعیض نژادی انتقاد کرده است، چراکه تحقیقات نشان می دهد دولت جدیت کافی را برای حل این معضل اجتماعی ندارد. 
19- نقض حقوق اقلیت های قومی و مذهبی مانند توهین و دعوت به اخراج عرب ها و ترک ها از المان از جانب Thilo Sarrazin مدیر مهم بانک مرکزی آلمان 
2. نقض حقوق زنان 
بر اساس گزارش کمیته رفع تبعیض علیه زنان سازمان ملل متحد موارد متعدد نقض این مورد در آلمان مشاهده شده است، تخریب و تحقیر جایگاه زن (نمایش زن به عنوان یک شی جنسی و محبوس در نقش های اجباری)، تبعیض حرفه ای زنان (افزایش بیکاری طولانی مدت زنان، افزایش تعداد زنان مشغول به کار در مشاغل پاره وقت، کم درآمد و کم ارزش، ادامه تبعیض در میزان دستمزد و تفاوت در ارزش و موقعیت شغلی زنان و مردان)، تبعیض علیه زنان مهاجر و اقلیت ها (به ویژه زنان سینتی و رومانیایی و در معرض انواع خشونت های جنسی، قومی، مذهبی و نژادپرستانه، وضعیت اسف بار بهداشت، آموزش و شغل آن ها )، بهره برداری جنسی از زنان و عدم ارائه آمار آن به وسیله دولت آلمان، نقایص در حوزه قانون گذاری و اصلاحات مضر برای حقوق زنان دولت فدرال 
3. نقض حقوق کودکان 
بر اساس گزارش 2008 کمیته حقوق کودکان سازمان ملل متحد نظیر شرکت گسترده مستقیم و غیر مستقیم کودکان در خشونت ها و مناقشات مسلحانه (به کارگیری درم ناقشات و استخدام کودکان 16-17 ساله در ارتش)، نقض حقوق و مشکلات کودکان مهاجر (زندانی شدن کودکان بدون همراه، عدم امکان برخورداری از قیم کودکان 16 ساله یا بیش تر، منع امکان بازیابی سلامت روانی و جسمانی و جامعه پذیری کودکان به کار گرفته شده در منازعات)، فقدان نیروهای ماهر و آموزش دیده در سرویس های خدماتی کودکان، کم توجهی به اموزش حقوق بشر و صلح به کودکان، منع حق اموزش صلح و حقوق بشر در متون درسی آلمان 
4. نقض حقوق ملت ایران 
1- تامین سلاح های کشتارجمعی میکروبی و شیمیایی برای عراق در جنگ 8 ساله بین ایران و عراق

2- ایفای نقش منافقانه و تبعیض آمیز در تعامل با مردم ایران و جلوگیری از دست یابی مردم ایران به انرژی صلح امیز هسته ای و فضا سازی خارج از چهارچوب و خلاف واقع مسئولین آلمان در مورد انرژی صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی 
3- دامن زدن به ایران هراسی با نمایش دروغین نقض حقوق بشر در ایران نظیر سخنرانی توهین آمیر گیدو وستورله وزیر امور خارجه در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران 
4- دستگیری و زندان بدون اتهام واضح کاظم دارابی دانشجوی ایرانی در وضعیت غیر انسانی به مدت 15 سال در آلمان 
5- دامن زدن به IRANOPHOBIA به وسیله رسانه های آلمان و مشخصا دویچه وله و دویچوله فارسی که در بعد از ناتخابات دهم ریسات جمهوری شدت یافت. 
5. نقض حقوق سایر ملت ها و حمایت از تروریسم دولتی 
1- نقش آلمان در تشکیل اسراییل، به رسمیت شناختن اسراییل و پول هایی که در دهه 1950 از جانب آلمان به صورت داوطلبانه به اسراییل داده شده است و زمینه تروریسم دولتی اسراییل را فراهم اورده است. 
2- اجازه دادن به آمریکا برای آدم ربایی و رفتارهای غیر قانونی نظیر 390 پرواز غیرقانونی سیا و آدم ربایی او در فضا و خاک آلمان در دوره سوسیال دموکرات ها 
3- جلوگیری دولت آلمان از بررسی جرم علیه رامسفلد و بوش که به وسیله فعالان محلی حقوق بشر به دادگاه های آلمان ارایه شد 
4- در قرار دادن مسیرهوایی خود از Termez به افغانستان برای اشغالگران در سال 2008 
5- عدم پذیرش پناهجویان نظیر Abd al-Akher Hammad که از دولت مصر و شکنجه های ان با خانواده به آلمان پناهنده شدند. 
6. اقدامات راسیستی حزب آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان ( CDU) 
1- درخواست اخراج از تیم ملی یک بازیکن به خاطر عدم بازی مقابل اسراییل در 2007 به وسیله اعضای شاخه برلین حزب دموکرات مسیحی.
2- Wolfgang Bosbach عضو cduدامن زدن به اسلام هراسی با موضع گیری در مورد مناره ها و دعوت به غیر قانونی اعلام کردن ساخت مناره های مساجد مسلمین 
3- مقاله Ronald Pofalla رهبر cduو متهم ساختن اسلام به سازماندهی تروریسم دینی.
4- روزنامه برلینر زیتونگ به نقل از ولف گانگ بوسباچ از اتحادیه دموکرات مسیحی نوشت انتقاد از نتیجه همه پرسی روز یکشنبه که در جریان ان احداث مناره برای مساجد در سوئیس ممنوع شد. در واقع اقدامی غیرسازنده است. وی گفت نتیجه این همه پرسی در واقع نشانگر نگرانی از گسترش اسلام در جامعه است و این تهدید باید جدی گرفته شود. این مقام المانی در ادامه تاکید کرد برگزاری همه پرسی درباره مساجد جدید در المان نه تنها شدنی بلکه ضروری است. روزنامه هامبورگر ابندبلت Hamburger Abendblatt نیز به نقل از وی نوشت از نتیجه این همه پرسی که بیشتر شرکت کنندگان خواستار توقف احداث مناره های جدید برای مساجد شدند ، متعجب نشده است. وی گفت من از سالها پیش درباره شکاف بزرگی بین افکار عمومی و مقامات درباره این موضوع توجه کرده ام و به این موضوع اشاره کرد که چگونه احداث مساجد بزرگ در المان بویژه در منطقه روهر موجب مخالفت شدید شده است. خبرگزاری فرانسه از برلین گزارش داد ، وی در ادامه اظهارات خود خواستار مذاکرات ازاد و بی پرده درباره همه طرح های احداث مساجد و تصویب قانونی در المان برای اطمینان از نظر موافق همه طرفها درباره ان شد. 
5- توهین هفته نامه آلمانی هفته نامه دی ولت به اسلام بدون واکنش دولت. دی ولت در مقاله ای با عنوان “دین استفاده از ادکلن را برای زنان حرام کرده است” و به بهانه دفاع از حقوق زنان ترکیه به اهانت به تعالیم اسلام پرداخته و وجود معیارهای اسلامی را مانع عضویت این کشور در اتحادیه اروپا عنوان کرده است. 
6- وزیر کشور آلمان “وولفگانگ شوئبله” در گزارش سالیانه سرویس اطلاعاتی داخلی آلمان گفت تروریسم اسلامی بزرگترین تهدید است این گزارش با اشاره به این که تروریستهای اسلامگرا، آلمان را به عنوان منطقه ای برای عملیات خود در نظر می گیرند، تصریح کرد اسلام گرایان به آلمان به عنوان یک کشور حاضر در جنگهای صلیبی و متحد آمریکا و اسراییل، که دو دشمن بزرگ جنگجویان مسلمان تلقی می شوند، نگاه می کنند. 
7. نقض ازادی بیان 
1- فشار به igmg (Islamischen Gemeinschaft Milli Gorus) به خاطر اعتراض به سیاست های اسلام هراسانه دولت آلمان و دستگاه های امنیتی جلوگیری از فعالیت حدود 100 حزب سیاسی 
2- برخوردهای صورت گرفته با ریویزیونیست هایی که نمی خواهند افسانه هولوکاست را به عنوان یک دگم تاریخی راسیستی بپذیرند. 
8. دامن زدن به اسلام هراسی (islamophobia) 
1- اعلام وجود 50000سلفی به وسیله افسر امنیتی برلین در کنفرانس خبری در 2005 بر اساس این که حاضر نیستند دختران شان به کلاس های شنای مختلط بروند.
 2- نهادهای امنیتی آلمان روز چهارشنبه ?? دی حملات تبلیغاتی شدیدی را علیه مساجد و مراکز اسلامی در شهرهای مختلف این کشور به راه انداختند. و ضمن هجوم به چند مسجد و مرکز اسلامی تعدادی از وسایل انتقال اطلاعات و رایانه و نیز کتاب‏های نادر مراکز اسلامی را مصادره کردند.
3- اجازه نمایش فیلم های با موضع اسلام هراسی نظیر نمایش فیلم ضداسلامی به وسیله خانه سینمای آلمان به نام “بله من می خواهم” در سینماهای مناطق”نویا کلن” و “شونابرگ” . این فیلم به طور غیرمستقیم از حجاب انتقاد می کند و آشکارا نسل دوم از مسلمانان را به روی گردانی از عادات و تقالید اسلامی تحریک می کند. 
4- میزان تبلیغات اسلام هراسانه در تلویویزیون دولتی آلمان به حدی است که مادر قاتل الشربینی در گفتوگو با بیلدگفت تلویزیون باعث نفرت پسرم از اسلام شد! هم چنین در سال 2009 یک نمازخانه مسلمانان درشهرآلن آلمان دچار اتش سوزی عمدی شد نئو نازی ها به چند مسلمان در آلمان حمله کردند. 
5- ایجاد مرکز شستشوی مغزی مسلمانان در آلمان . به گزارش ایرنا، در این مرکز قرار است پیروان ادیان دیگر که به دین اسلام گرویدهاند و یا مسلمانان مقیم و مهاجرالاصل که ازنگاه دولت برلین افراطی و یاخطرناک تشخیص داده میشوند ،به میانه روی مورد تائید دولت آلمان تشویق شوند.
 6- اجازه انتشار کتب ضد اسلامی و ضد شیعیبه عنوان نمونه در آخرین کتاب با کتمان حقایق و وارونه جلوه دادن واقعیات،خوارج و شیعه درطول تاریخ به عنوان دو حزب با اشتراکات فراوان نشان داده شده و هر دو به عنوان احزاب سیاسی همیشه مخالف در صدر اسلام جلوه داده شوند. 
7- تبدیل آلمان به پایگاه همیشگی برای برگزاری کنفرانس های ضد اسلامی در اروپا، تنها پس از گذشت ? ماه از برگزاری آخرین کنفرانس ضد اسلامی در آلمان، یکی از سازمان های افراطی راست گرا در این کشور نشست مشابهی را در روز ?? می (جمعه ? خرداد) در شهر کلن برگزارکرد. تعداد زیادی از نیروهای پلیس برای رویارویی با تظاهرکنندگان در برابر مقر برگزاری همایش ضد اسلامی موسوم به “خطر گسترش پدیده اسلام” مستقر شده بودند. دومین همایش «مقابله با اسلامیشدن» در شهر کلن برگزار شد. کنگرهی pro koln از سوی رادیکالهای راست گروه موسوم به pro koln ترتیب داده شدکه در مخالفت با سیاست “گسترش اسلام در اروپا” و ساخت مساجد بزرگ تشکیل شده بود. سازمان راست‏های افراطی آلمان با مجوز دولت به صورت متناوب در مخالفت با فعالیت‏های مسلمانان کنفرانسی ضد اسلامی برگزارمی کنند. گفتنی است دولت آلمان ??? تن را که به به برگزاری کنگره ضد اسلام در کلن اعتراض کرده بودند، بازداشت کرد. 
8- هشدار مقامات المان درباره خطر اسلامگرایی در این کشور وزیر امور داخلی ایالت باواریای المان نیز با ابراز نگرانی از روند روز افزون گرایش به اسلام در میان مردم المان، این مسئله را نگران کننده دانست. 
9- خشونت نرم علیه مسلمین مانند دعوت به منع حجاب در مدارس از جانب Thilo Sarrazin عضو کمیسیون بانک مرکزی آلمان 
9. ارتکاب جنایات جنگی
1- جنایات مرتکب شده در افغانستان به همراه تصاویر منتشر شده در مورد اقدامات شنیع و ضد انسانی 6 سرباز آلمانی در افغانستان با مرده ها و نیز بحث های موجود در مورد معرف به ابوغریب آلمانی.


نوشته شده توسط حقوق بشر در یکشنبه 89/6/14 و ساعت 5:16 عصر
نظرات دیگران()

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
خشونت پلیس انگلیس افراد زیادی را به کام مرگ میکشاند
نقض حقوق بشر در غرب
آلمان بهشت نقض حقوق بشر و آزادی های مذهبی
سارکوزی سمبل نژادپرستی فرانسه !
نامه ای از دانشجوی رشته حقوق به اوباما رئیس جمهور آمریکا
[عناوین آرشیوشده]
طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
بالا