سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خشونت پلیس انگلیس افراد زیادی را به کام مرگ میکشاند 

 به گزارش فارس به نقل از شبکه روسی "راشا تودی "، در انگلیس، هر هفته یک نفر بر اثر خشونت‌های پلیس جان خود را از دست می‌دهد و این مسئله خشم خانواده‌های قربانیان خشونت‌های پلیس انگلیس را برانگیخت و منجر شد تا آنها را به خیابان‌ها بکشاند تا در خصوص شمار تلفات افرادی که در حبس مأموران پلیس این کشور کشته می شوند، هشدار دهند.
بر اساس این گزارش، "شان ریگ دیوید " که از مشکل ذهنی رنج می‌برد، توسط 4 مأمور پلیس انگلیسی محاصره شد و به داخل یک "ون " برده شد و ظرف مدت 5 دقیقه‌ای که به اداره پلیس رسانده شد بر اثر شدت خشونت‌های وارده بر وی، دیگر قادر به نفس کشیدن نبود و درست لحظاتی پس از آن درگذشت.
2 سال پس از گذشت این حادثه، مرگ وی مورد بررسی قرار نگرفت و نتایج تحقیقات نیز اغلب نارضایتبخش است. در طول اعتراضات گسترده علیه گروه 20 که سال گذشته در انگلیس صورت گرفت، مأموران پلیس این کشور "یان تاملینسون " (Ian Tomlinson) را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند و لحظاتی پس از آن، تاملینسون بر اثر شدت جراحات، جان خود را از دست داد اما هیچگونه اتهامی به افسر پلیس مسئول این حادثه، وارد نشد.
شبکه راشاتودی سپس با ذکر این مطالب ادامه داد که اکثریت آندسته از افرادی که در حبس پلیس انگلیس کشته می‌شوند، کسانی هستند که از طبقه نه چندان مهم انگلیس محسوب می‌شوند و برخی از آنها دچار مشکلات ذهنی و روحی نیز هستند اما نکته مهم این است که علیرغم کشته شدن بیش از 400 نفر از آندسته از انگلیسی‌هایی که در حبس مأموران پلیس جان خود را در 10 سال گذشته از دست دادند، هیچ مأمور پلیس انگلیسی به علت مشارکت در کشته شدن این افراد، متهم شناخته نشده است.
بر اساس گزارش کمیسیون شکایات پلیس مستقل انگلیس، به طور میانگین، هر هفته یک نفر در نتیجه خشونت‌های مأموران پلیس انگلیس جان خود را از دست می‌دهد و این آمار نه تنها شامل کشته شدن افراد در زندان‌های انگلیس می‌شود بلکه این تعداد شامل افرادی نیز می‌شود که توسط مأموران پلیس و خشونت‌های آنها در مراکز امور مربوط به مهاجران و مراکز بیماری‌های روانی جان خود را از دست می‌دهند.
یکی از فعالان "کمپین اقوام و دوستان متحد " در خصوص خشونت‌های مأموران پلیس انگلیس گفت: افسران پلیس انگلیس تنها به جرایم کوچک بسنده نمی کنند بلکه قتل نفس می‌کنند و این دلیل آن چیزی است که مردم خشمگین شده‌اند و به تظاهرات پرداخته‌اند تا از مردم دیگر بخواهند که در این رابطه اقدامی انجام دهند. اگر نقض حقوق بشر در ایران وجود داشته باشد، شکایت می‌کنیم یا اگر در چین وجود داشته باشد، گلایه می‌کنیم اما علیرغم نقض حقوق بشر در انگلیس، سکوت پیشه شده است.

بازتاب اعتراضهای شدید در لندن
روایت یک دانشجو از خشونت پلیس
جام جم آنلاین: اعتراضهای اخیر دانشجویان انگلیس به تصمیم دولت برای افزایش شهریه دانشگاهها تنها به یک حضور خیابانی ختم نشد بلکه به خودروی حامل پرنس چارلز ولیعهد انگلیس نیز رسید که این موضوع بازتابهای گسترده ای در رسانه های جهان داشت.

به گزارش مهر، با تصویب لایحه افزایش شهریه دانشگاهها در انگلستان شدت اعتراضات دانشجویی به اوج خود رسید که خسارات مالی و مجروحین زیادی را در میان دانشجویان و نیروهای پلیس بر جای گذاشت. رسانه های مختلف جهان در برابر این رویداد واکنشهای مختلفی از خود نشان داده و برخی از آنها پلیس انگلستان را به دلیل نشان دادن واکنشهای خشن به شدت زیر سوال بردند.

رویترز در این زمینه نوشت: دانشجویان انگلیسی نسبت به نسل قبلی خود رفتارهای جنگ طلبانه و فعالیتهای سیاسی کمتری  انجام داده اند. بالا رفتن سیر صعودی اعتراضات اخیر دانشجویان انگلیس نشان می‌دهد که حتی مردم عادی نیز نسبت به اقدام اخیر دولت انگلیس در رابطه با افزایش سه برابری شهریه ها خشمگین هستند. متاسفانه وحشیگری پلیسهای سوار بر اسب انگلیس در برابر اعتراضات بی سابقه بوده است. هرج و مرجهای اخیر حتی بر روی خانواده سلطنتی نیز تاثیر داشت، به طوری که اتومبیل حاوی پرنس چالز و همسرش نیز مورد اصابت معترضین قرار گرفت.

به گفته یکی از اساتید مطالعات اروپایی در "کالج لندن کینگز": چنین اعتراضی در 20 سال اخیر بی سابقه بوده و اگر من جای دولت بودم برای حفظ منافع سیاسی خود از چنین اقدامی بسیار نگران می‌شدم.  از هم گسیختن بسیاری از بخشهای دولتی، بالا رفتن سن بازنشستگی، افزایش مالیات اجناس از تاثیرات چشمگیری است که به زودی و در سال جدید مردم آن را حس خواهند کرد.

هرالد اسکاتلند نیز نوشت: معترضین قصد هیچ گونه حمله یا صدمه ای به پرنس چارلز و همسرش را نداشتند. اعتراضهای خاموش آنها با برخورد شدید پلیس انگلیس مواجه شد و این در حالیست که آزادی بیان و تجمع صلح آمیز از بخشهای مهم و مورد تاکید قانون حقوق بشر در اروپا است. در این درگیریها پلیس با باتوم به سر یک دانشجوی 20 ساله ضربه محکمی زد که مورد آسیب دیدگی جدی این دانشجو شد.

بر اساس گزارش الجزیره، بر اساس وقایعی که روز پنجشنبه در راستای اعتراض به بالا رفتن شهریه در انگلیس رخ داد، دانشجویان معترض به ماشین حامل پرنس ولز حمله کرده و یکی از آنها نیز دچار آسیب جدی از ناحیه سر شد. به گفته پلیس، 43 معترض و 12 افسر پلیس در این تظاهرات زخمی شده و 22 نفر نیز دستگیر شدند.

سایت گاردین گزارش خود را با سخنان دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس که دانشجویان این کشور را افراد وحشی خطاب کرده بود آغاز کرده است. این وب سایت خبری در گزارش خود به ادبیات کاملا بی پرده کامرون اشاره کرده است که دانشجویان را در اعتراضات به افزایش شهریه عده ای اوباش با رفتاری وحشیانه قلمداد کرده است.

کمیسیون رسیدگی به شکایات از پلیس (IPCC) اعلام کرد، دانشجوی 20 ساله دانشگاه میدلسکس که از ناحیه سر دچار آسیب جدی شده بود پس از درگیری به مدت سه ساعت تحت عمل جراحی قرار گرفت.

معترضین تا چندین ساعت پس از آغاز اعتراض جدی خود، هیچ حرکت خشونت آمیزی از خود نشان ندادند.

سی ان ان نیز از دستور دیوید کامرون مبنی بر برخورد شدید پلیس انگلستان با معترضین خبر داد. این در حالیست که اتحادیه بین المللی دانشجویان نیز اظهار کرد شواهد نشان دهنده آن است که تعداد زیادی از دانشجویان معترض رفتار خشونت آمیزی نسبت به پلیس نداشته و اعتراض کاملا صلح آمیز بوده است.


نوشته شده توسط حقوق بشر در یکشنبه 89/9/28 و ساعت 6:4 عصر
نظرات دیگران()

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
خشونت پلیس انگلیس افراد زیادی را به کام مرگ میکشاند
نقض حقوق بشر در غرب
آلمان بهشت نقض حقوق بشر و آزادی های مذهبی
سارکوزی سمبل نژادپرستی فرانسه !
نامه ای از دانشجوی رشته حقوق به اوباما رئیس جمهور آمریکا
[عناوین آرشیوشده]
طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
بالا