مردم به گروهی از انسانها گفته می شود که در یک حوزه جغرافیایی و با یک فرهنگ خاص زندگی می کنند و دارای تاریخ مشخصی می باشند هر چند این تاریخ شفاهی باشد و مکتوب نباشد. بنابراین، در مردم گرایی چند عنصر ضروری می نماید: مردم، فرهنگ، زندگی، تاریخ، جغرافیا، ولی دو عنصر از این عناصر متلازم هستند؛ مردم و زندگی بنیادی ترین ارتباط وتداعی معانی با هم دارند و همچنین فرهنگ وسیله ای برای زندگی مردم است و تاریخ و جغرافیا برای ساختن فرهنگ می آیند؛ پس ارتباط درونی این عناصر روشن است. دموکراسی صورت تقلیل یافته مردم گرایی است که به وسیله اشراف یونان رخ داد. آنها که تقسیم بندی یونانیان و بربر را بر خود حاکم کرده بودند و بربرها را انسان نمی دانستند بلکه ماهیت آنها را حیوان می دانستند. پس انسان فقط یونانی بود و آنان که لیاقت ذاتی برای زندگی داشتند فقط اشراف بودند پس مردم،
یونانی بود و بس! و اگر تصمیم مهم سیاسی قرار بود گرفته شود، به وسیله یونانی بود و بس! و اگر تصمیم مهم سیاسی قرار بود گرفته شود، به وسیله یونانی ها فقط گرفته می شد. پس دموکراسی به معنای تصمیم گیری مردمان اشراف بود نه مردمان عادی چرا که مردمان عادی؛ به طوری بنیادی مردم نبودند. در دموکراسی با توجه به نکته مذکور، یعنی نخبه گرایی گروهی حکومتی، یا حکومت یک گروه نخبه گرا بر مردم، یعنی مردم حق ندارند گروه غیرنخبه را برای حکومت قبول کنند چون اصلاکاندیدا نیستند بلکه بایستی مردم گروهی از نخبگان را قبول کنند. پس دموکراسی یک حکومت استبدادی گروههای نخبگان است و چرخش قدرت بین نخبگان دور می زند نه بین مردم و نخبگان و مشروعیت دموکراسی نیزاز مشروعیت نخبگان به دست می آید نه از مشروعیت مردمی و همین طور مشروعیت نخبگان از مشروعیت اشرافیت یونانی به وجود آمده است. اشرافیت و نخبگان ملاک دموکراسی می باشند نه مردم و غیر نخبگان و غیر اشراف، پس دموکراسی مصداقی است آمریکایی، پس آمریکا تعیین می کند که چه کسی دموکراسی دارد و چه کسی ندارد و به طور طبیعی همسویی با مصداق دموکراسی و دموکراسی یعنی آمریکا، یک جامعه را مردمسالار می کند و پر پیداست که این همسویی در سطح نخبگان رخ می دهد. پس رواج دموکراسی آمریکایی در جهان یعنی رواج فرهنگ نخبگان آمریکایی به ادامه مطلب...

نوشته شده توسط حقوق بشر در یکشنبه 88/11/18 و ساعت 5:54 عصر
نظرات دیگران()
رژیم صهیونیستی طی 60 سال اشغالگری و تجاوز به خاک کشورهای عربی از جمله فلسطین، آرشیو سیاهی را از جنایات غیر انسانیاش بر جای گذاشته است؛ اما جنایات اخیر این رژیم در حمله به غیر نظامیان و کشتار مردم بیگناه غزه، سیاهترین نقطه در تاریخچه جنایات صهیونیستها محسوب میشود تا جایی که بسیاری از سازمانهای بینالمللی را به انتقاد از این رژیم واداشته و گزارشهای حقوقی زیادی درخصوص جنگ غزه و نقض حقوق بشر در این جنگ از سوی رژیم صهیونیستی صادر شد. جدیدترین مورد از این گزارشها، گزارش سازمان عفو بینالملل بود که بر قتل عمد غیر نظامیان در جنگ غزه توسط صهیونیستها صحه گذاشت و از این اقدام به شدت انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روزنامه اماراتی البیان در تحلیلی تحت عنوان "آرشیو جنایات اسراییل سنگینتر میشود"، به بررسی گزارش اخیر سازمان عفو بینالملل در خصوص کشته شدن 11 غیرنظامی فلسطینی از جمله چند کودک در تیراندازی نظامیان صهیونیست به آنها طی جنگ غزه پرداخته است.
در این تحلیل آمده است: جنایات جنگیای که اسراییل مرتکب شده است، حد و مرزی ندارد و باید آنها را در جهان بیبدیل دانست. متاسفانه شاهد هستیم که سازمانهای بینالمللی حقوق بشر از جمله سازمان عفو بینالملل که در واقع وجدان سازمان ملل متحد محسوب میشوند نیز این بار مجبور به اعتراف شده و از این جنایات پرده برداشتهاند. علاوه بر آن دیده بان حقوق بشر مستقل آمریکا نیز که با سازمان عفو بینالملل رقابت میکند، از این جنایات مغایر با قوانین بینالمللی و پیمانهای حقوق بشر پرده برداشته است. ادامه مطلب...

نوشته شده توسط حقوق بشر در یکشنبه 88/11/11 و ساعت 6:20 عصر
نظرات دیگران()
امروزه خطرناک ترین تهدیدی که دموکراسی با آن مواجه است، ذکاوت سیاسی مردم نیست، بلکه تمایل رهبران آنها جهت توهین و دست کم گرفتن این ذکاوت سیاسی از جانب مردم است و مثال صادق این سخن عملکرد سیاسی جورج بوش، رئیس جمهور آمریکا و تونی بلر، نخست وزیر انگلیس است.
در واقع دموکراسی امروزه از سوی کشورهایی نقض می شود که داعیه سردمداری دموکراسی و دفاع از حقوق بشر دارند، اما تحت نام این شعار چه حقوق ها که پایمال نشده و چه کرامت ها که زیر پا گذاشته نشده است. براستی که دموکراسی چه شعار زیبا و چه چهره پلیدی می تواند داشته باشد!
ایالات متحده آمریکا مثال زنده ای از یک دموکراسی پایمال شده است. این کشور ادعا می کند که «مادر دموکراسی ها» در جهان است، اما در اصل در زمره اولین کشورها در نقض حقوق و مبادی دموکراسی قرار می گیرد و بانگاهی دقیق تر می بینیم که چه بسیار کشورهایی که بواسطه این مادر دموکراسی به اشغال کشیده شده اند و چه بسیار حقوق ها و آزادی هایی که توسط آن زیر پا گذاشته شده است.
آمریکا گروه های مقاومت مردمی را تروریسم و اشغالگران و تجاوزگران را شرافتمند و طالب آزادی تعریف می کند! مادر دموکراسی جهان هنوز از خود نپرسیده است که دلیل باقی ماندنش در آمریکا و افغانستان چیست و آیا می توان دموکراسی را با سر نیزه سربازان اشغال گر در کشوری تطبیق داد؟ آیا کشوری که داعیه فرهنگ دموکراتیک دارد، از خود پرسیده است که برگزاری انتخابات در کشور دیگری با حضور گسترده تانک، مسلسل و موشک و نارنجک چگونه در چارچوب دموکراسی تعریف می شود؟
«فردریک لافارج»، یکی از مقامات نظامی آمریکا، که نحوه ورود نیروهای آمریکایی به فلوجه و تصرف این شهر توسط نظامیان آمریکایی را با دوربین فیلمبرداری خود به تصویر کشیده است، طی شهادتی در دادگاه نظامی آمریکا گفت: فرماندهان بلندپایه آمریکا به سربازان و افسران
ادامه مطلب...

نوشته شده توسط حقوق بشر در سه شنبه 88/11/6 و ساعت 6:1 عصر
نظرات دیگران()

یکی از دستاوردهای جهانی انقلاب اسلامی ایران، پرده برداشتن از چهره کریه استکبار غرب به سرکردگی آمریکا و افشای چهره واقعی آن بود. انقلاب اسلامی، آمریکا را که به ظاهر و به دروغ مدعی دموکراسی و دفاع از حقوق بشر بود، رسوا نمود. این انقلاب توانست ماسک دروغین حمایت از حقوق بشر آمریکا و غرب را بردارد تا همه مردم جهان بتوانند کاملاچهره واقعی آنها را مشاهده کنند. البته این چهره ننگین، زورگو و ستمگر قبلانیز برای مردمی که خودشان با پوست و گوشتشان، تازیانه های ستم غرب و آمریکا را بر خود لمس و حس کرده بودند و اموال و ثروتشان توسط آنان به غارت رفته بود، مشخص و آشکار بود، اما انقلاب اسلامی توانست ابعاد گسترده تری از چهره دروغین آمریکا را نزد مردم جهان نمایان و آشکار سازد. حاکمیت استکبار غرب بر مطبوعات و رسانه های تبلیغی علی رغم تلاش زیاد، نتوانست مانع این افشاگری شود.
ادامه مطلب...

نوشته شده توسط حقوق بشر در یکشنبه 88/11/4 و ساعت 6:19 عصر
نظرات دیگران()